Jane Seymour a pozat în costum de baie în Hawaii. Nu are „decât” 70 de ani


Fosta fată Bond se poate întoarce oricând în filmele de acțiune cu trupul ei de invidiat și cu pofta de viață pe care o etalează. Jane Seymour a pozat în costum de baie la 70 de ani și a întors toate privirile.


În 1973, când a jucat în al optulea film din seria James Bond - Live and Let Die - alături de Roger Moore, nimeni nu-și mai putea lua ochii de la ea. Acum, la aproape 50 de ani de atunci, Jane Seymour strălucește la fel în razele soarelui.

Actrița, care a împlinit 70 de ani luna trecută, a pozat în costum de baie în Hawaii, unde s-a retras cu familia pentru o scurtă vacanță.

Se pare că munca și vacanța sunt lucrurile pe care Jane Seymour le programează din timp și nu se abate de la agendă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @guysandpeople

 

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum arăta Jane Seymour la 20 de ani!

Actrița a etalat la plajă un corp de invidiat. În preajma aniversării sale de 70 de ani, Jane Seymour a dezvăluit câteva trucuri de frumusețe și secrete anti-îmbătrânire.

Cred că a avea o piele bună este, într-adevăr, secretul pentru a nu-ți îmbătrâni fața. Folosind retinol noaptea, protejându-mă de soare, folosind creme care îngrașă pielea și orice mă face să mă simt sănătoasă, sunt cele mai bune secrete anti-îmbătrânire pe care le știu”, a dezvăluit actrița, care are o viziune rară despre operațiile estetice.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cele mai tari farse de pe TikTok

  • Jane Seymour a pozat în costum de baie în Hawaii. Nu are „decât” 70 de ani

related posts

Modifică setările cookies