Jane Seymour, sexy la 68 de ani. Timpul nu zboară deloc pentru Dr. Quinn


Jane Seymour, pe care românii o știu foarte bine din serialul de succes Dr. Quinn, și-a făcut apariția miercuri seară la un eveniment monden de la Hollywood, unde a strălucit de-a dreptul.


În vârstă de 68 de ani, Jane Seymour este dovada vie că vârsta este doar un număr. Actrița britanică, stabilită în SUA, a fost invitată de onoare la evenimentul anual al industriei de dans – The Industry Dance Awards & Cancer Benefit Show – care a avut loc miercuri seară la Teatrul Avalon din Hollywood.

Actrița i-a surprins pe toți cei prezenți cu vitalitatea ei, dar și cu zâmbetul inconfundabil. În ciuda celor 68 de ani, Dr. Quinn arată ca de 45, iar acest lucru nu se datorează operațiilor estetice.

Nu mi-am făuct niciodată facelift. Am avut o tentativă de a-mi îndepărta, acum mulți ani, pungile de sub ochi, tentativă care a eșuat lamentabil. Se întâmpla acum 20-30 de ani. Eu am un bagaj genetic bun și-mi place să zâmbesc, așa că am decis să merg mai departe cu roluri în care zâmbesc mult”, a mai spus actrița în emisinea Good Morning Britain, în luna aprilie a acestui an.

Citește și: La 68 de ani, Jane Seymour arată perfect în costum de baie

FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze cu Jane Seymour în GALERIA FOTO de mai jos!

Jane Seymour a pozat în Playboy la 67 de ani

Jane Seymour a devenit cel mai în vârstă fotomodel care a pozat pentru Playboy. Se întâmpla la începutul anului 2018, când avea 67 de ani.

„Mă simt mult mai sexy acum decât m-am simțit când eram tânără. E o libertate enormă să trăiesc atât de mult cât am făcut-o eu”, spunea actrița în numărul din februarie 2018 al revistei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

 

Actrița i-a sfătuit pe cei care se simt bătrâni la 60+ să privească partea plină a paharului.

„Nu cred că viața se oprește când ajungi la o anumită vârstă. În momentul de față am cea mai bună viață, mă distrez de minune, joc roluri grozave, pictez în Anglia și sper să-i fac pe oamenii de peste 50-60 de ani să înțeleagă că viața nu s-a sfârșit. De fapt, e timpul să culegi roadele. Copiii s-au dus, sunt pe propriile picioare, acum e timpul meu să fac ceva diferit”, s-a confesat actrița.

FOTO: Getty Images/Instagram

Jane Seymour, 4 soți și 4 copii

Jane Seymour a fost căsătorită de patru ori și a făcut patru copii. Cel mai lung mariaj, de 12 ani, a fost cu actorul James Keach (1993-2015). În prezent este singură, însă e în cea mai bună formă a ei.

Jane Seymour are doi copii cu cel de-al treilea soț, David Flynn. O fată pe nume Katherine (37 de ani) și un băiat pe nume Sean (34 de ani).

Actrița mai are doi copii cu ultimul ei soț, gemenii John Stacy și Kristopher Steven (23 de ani).

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și: Millie Bobby Brown, ambasador Pandora

FULLSCREEN
Jane Seymour, sexy la 68 de ani. Timpul nu zboară deloc pentru Dr. Quinn
  • /

related posts