Jaqueline Cristian, care a  învins-o pe Sorana Cîrstea, este fotomodel pe Instagram. Ce fotografii postează


Într-o perioadă dominată de performanța Simonei Halep la Wimbledon, o altă jucătoare din România și-a atins vârful carierei.


În vârstă de 21 de ani, Jaqueline Cristian a reușit s-o învingă la turneul WTA de la București pe consacrata Sorana Cîrstea, într-o dispută cu conotații sexy.

Ajunsă pe tabloul de concurs datorită unei invitații (wild-card), „anonima” Jaqueline (locul 210 în lume) și-a depășit limitele, depășind-o în mod surprinzător pe Sorana, o tenismenă aflată de mulți ani în elita mondială. „A fost cea mai mare victorie a mea. Am intrat pe teren emoționată și a fost un început dubios. Dar la 3-0 pentru ea m-am relaxat și am zis că nu am venit să tremur pe teren”, a mărturisit Cristian, care s-a impus în cele din urmă în trei seturi, scor 6-4, 4-6, 6-2.

Dincolo de confruntarea în sine de la Bucharest Open, spectatorii de la Arenele BNR au avut ocazia să admire probabil cele mai sexy jucătoare de tenis din România.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaqueline Cristian (@jaqueline_cristian) on

Dacă Sorana Cîrstea (29 de ani) e arhicunoscută cu calitățile fizice de fotomodel, mai tânăra Jaqueline vine tare din urmă, dovadă fiind postările de pe Instagram cu care și-a atras numeroși admiratori.

De altfel, Jaqueline Cristian a mărturisit recent că o idolatrizează pe rusoaica Maria Șarapova, tenismena care a împletit perfect sportul cu frumusețea. „Maria a fost jucătoarea mea preferată de când mă știu. E de urmat ca stil de joc și atitudine”, spunea românca botezată de părinți după Jaqueline Kennedy, soția fostului președinte american.

De altfel, în perioada în care s-a antrenat în SUA, la Miami, Jaqueline Cristian a avut ocazia s-o cunoască personal pe Maria Șarapova.

Sursa foto: Getty Images, Instagram

related posts

Modifică setările cookies