Jasmine Tookes, apariție răvășitoare în costum de baie. Este una dintre cele mai frumoase modele Victoria's Secret


Fotomodelul Jasmine Tookes, originară din Statele Unite, este considerată una dintre cele mai frumoase modele ale casei de modă Victoria's Secret. Aparițiile ei în public sau pe rețelele sociale nu trec niciodată neobservate. 


Cu o siluetă impecabilă, Jasmine este irezistibilă în lenjerie intimă sau în costume de baie, când defilează pe podium. Recent însă fanii au putut să o vadă într-un cadru diferit, dar la fel de sexy ca de obicei. Fotomodelul s-a pozat într-un costum de baie cu imprimeu leopard, într-un jacuzzi exterior. Pe fonul unui peisaj de iarnă, de un alb sclipitor, Jasmine este răvășitoare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

Printre sutele de mesaje de apreciere, s-au regăsit și unele mai amuzante. ”E iarnă și totuși temperatura crește datorită lui Jasmine! Ar putea fi una dintre cauzele încălzirii globale?”, i-a scris un admirator. Jasmine, care a împlinit 30 de ani pe 1 februarie, are o carieră de 15 ani în modelling. Ea a defilat pentru branduri celebre, precum: Carolina Herrera, Moschino, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Oscar de la Renta sau Yves Saint Laurent. 

Din 2016, Jasmine Tookes se află într-o relație cu omul de afaceri Juan David Borrero, iar în septembrie anul trecut a fost cerută în căsătorie. Inelul pe care l-a primit a fost evaluat la peste 250.000 de dolari.

 

 Sursă foto:Getty Images,  Instagram/ jastookes

Vezi și: 

FULLSCREEN
Jasmine Tookes, apariție răvășitoare în costum de baie. Este una dintre cele mai frumoase modele Victoria's Secret
  • /

related posts

Modifică setările cookies