Jason Momoa, pictorial incendiar în revista Esquire. Cum a pozat “cel mai sexy bărbat din lume”


Jason Momoa face furori în cel mai nou număr al revistei Esquire. Aquaman a realizat un pictorial care îndeplinește fanteziile oricărei femei. 


Actorul din Game of Thrones apare pe coperta Esquire mângâind o pisicuță neagră, îmbrăcat într-un sacou alb, cu părul desprins și cu deja celebrul elastic roz la mână.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Esquire (@esquire) pe

În celelalte imagini, Momoa apare călcând, într-o haina de blană animal print, la bustul gol,  sau îmbrăcat într-un costum violet în pat.  Una dintre cele mai sexy imagini este cu el relaxandu-se într-un butoi cu apă :)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Esquire (@esquire) pe

Când a realizat pictorialul și interviul pentru Esquire, Jason Momoa a dezvăluit că la el acasă “soția este șefa”. Actorul este căsătorit de 14 ani cu Lisa Bonet, cu care are doi copii. Momoa a dezvăluit că la nașterea primului copil era la filmări, departe de casă, și a fost cât pe ce să rateze marele moment. “Dormeam. Când m-am trezit, aveam vreo 70 de apeluri ratate. M-am panicat”, a spus Momoa. Deși sunt împreună de atâția ani, de abia în 2017 s-au căsătorit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Esquire (@esquire) pe

Momoa a recunoscut dintotdeauna că s-a îndrăgostit de Lisa în copilărie, când o urmarea la tv în serialul The Cosby Show. “Dacă cineva îmi spune că ceva este imposibil, eu zic: “Hei, m-am căsătorit cu Lisa Bonet! Totul e posibil!”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Esquire (@esquire) pe

Vezi alte imagini SPECTACULOASE din pictorial AICI.

Nu rata nici  GALERIA FOTO de mai jos!

  • Jason Momoa, pictorial incendiar în revista Esquire. Cum a pozat “cel mai sexy bărbat din lume”

related posts

Modifică setările cookies