Jason Momoa s-a despărțit de Lisa Bonet după 16 ani de relație. Au împreună doi copii


Jason Momoa și Lisa Bonet și-au anunțat despărțirea, la 4 ani după ce și-au oficializat relația care dura încă din 2005. Între cei doi este o diferență de 14 ani, însă asta nu a stat niciodată în calea fericirii lor.


Într-un comunicat vag, în care nu dau prea multe detalii despre ce a dus la această ruptură, Momoa și Lisa Bonet anunță că o iau pe drumuri separate. 

“Dragostea dintre noi continuă însă, evoluând în direcții pe care urmează să le descoperim și să le trăim. Ne eliberam unul pe celalalt pentru a deveni ceea ce ne dorim”, scrie în comunicatul oferit presei de cei doi.

Deși nimeni nu prevedea această despărțire, de curând, într-un interviu Lisa Bonet a mărturisit că învață să fie o persoană autentică, nouă. 

Cei doi au împreună doi copii, o fată și un băiat, în vârstă de 14 și 13 ani. 

 

Jason Momoa s-a îndrăgostit de Lisa Bonet când avea… 8 ani 

„M-am îndrăgostit de ea pe când aveam 8 ani și ea vreo 20. Țîn minte că i-am zis mamei mele:  (n.r. Bonet a jucat în Cosby Show) Nu i-am spus asta (n.r. lui Bonet) decât recent. Vă dați seama, aș fi părut un ciudat. Am vrut mereu să o cunosc. E o regină, a fost dintotdeauna.”, a spus actorul mai demult într-un interviu.

Viața nu a fost întotdeauna roz pentru Momoa și soția să. Actorul a dezvăluit că a trecut prin mari probleme financiare. 

“Muream de foame după Game of Thrones. Nu găseam nimic de lucru. Este foarte greu când ai copii și ești plin de datorii”, a mărturisit actorul într-un interviu pentru InStyle. În cele din urmă, lui Momoa i s-a făcut dreptate, obținând un rol important în “Liga Dreptății”, iar apoi a urmat rolul “Aquaman” care l-a și îmbogățit peste noapte. 

related posts

Modifică setările cookies