Jason Sudeikis, distrus de durere după despărțirea de Olivia Wilde. Actorul speră la o împăcare


Jason Sudeikis nu poate trece peste despărțirea de Olivia Wilde, femeia cu care și-a petrecut nouă ani din viață și cea care i-a dăruit doi copii. Actorul este distrus de durere după ce a aflat că fosta parteneră l-a dat uitării și s-a cuplat cu un alt bărbat. 


Vestea că Jason Sudeikis și Olivia Wilde se despart a uimit pe toată lumea. Cei doi actori formau unul dintre cele mai frumoase, discrete și închegate cupluri de la Hollywood. S-au cunoscut în noiembrie 2011 și s-au logodit în ianuarie 2013. Cei doi au un fiu Otis Alexander, în vârstă de șase ani și o fetiță, pe nume Daisy Josephine, în vârstă de patru ani.

Potrivit unei surse citată de People, ”separarea s-a produs la începutul acestui an (n.red 2020). Totul s-a întâmplat într-un mod amical și au făcut tranziția ușor pentru o rutină de co-parenting ușoară. Copiii sunt prioritatea lor”.

O altă sursă vine să demonteze cele spuse. Se pare că cei doi actori s-au despărțit în noiembrie 2020, iar la mai puțin de o lună de la separare Olivia Wilde s-a afișat cu noul iubit, artistul Harry Style. De aici și zvonurile care circulă în presa internațională și-l indică pe artist ca principalul vinovat. Se pare că Olivia ar fi început relația cu Harry când era încă partenera lui Jason. 

“Jason este mai mult decât devastat. Încă are sentimente pentru Olivia. Separerea a avut loc recent. El este în șoc și își dorește să repare lucrurile cu Olivia. Își vrea familia înapoi”, a declarat o sursă apropiată actorului pentru Etonline.

“Are inima frântă. Încă mai este multă iubire acolo și îi place să creadă că există o speranță și că lucrurile se vor repara între ei. Râmâne să vedem ce se va întâmpla pe viitor”, a dezvăluit o altă sursă apropiată cuplului. 

Olivia Wilde se iubește cu Harry Styles

Olivia Wilde (36 de ani) și Harry Styles (26 de ani) au fost fotografiați, la începutul anului, ținându-se de mână la nunta agentului lui Harry Styles, din Montecito, scrie Page Six. Cei doi au fost surprinși apoi la casa artistului din Los Angeles. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

 

related posts

Modifică setările cookies