Jennifer Aniston se deschide în fața fanilor și povestește despre cum își vede viața la 50 de ani


Actrița care a împlinit 50 de ani în luna Februarie, a dezvăluit cum se simte de când a intrat într-o nouă etapă a vieții ei. 


Jennifer Aniston a recunoscut cât de mult a afectat-o această vărstă: "Odată cu vârsta de 50 de ani am realizat că este un număr chiar important. Nu știu cum ar trebui să fie pentru că nu mă simt diferit. Lucrurile nu se schimbă în niciun fel. Din punct de vedere psihic, mă simt chiar incredibil"

Frumoasa actriță se bucură de vârsta pe care o are și nu o percepe ca pe un impediment având în vedere planurile pe care le are pe plan profesional.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) on

"Este destul de ciudat deoarece toată lumea îți spune ‘Arăți minunat pentru vârsta ta.’ Eu cred că ar trebui să stabilim anumite reguli și etichete atunci când avem un dialog cu cineva care are această vârstă"

Citește și La 49 de ani, Jennifer Aniston își dorește copii. ”Știința modernă poate face miracole”

Actrița este speriată de un singur lucru, și anume de  părul gri: "Nu o să mint acum, nu vreau să am părul alb"

În prezent, Jennifer este implicată în mai multe proiecte de televiziune, mai exact este protagonista unui matinal tv produs de Apple împreună cu actrița Reese Witherspoon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) on

Show-ul pune în prim-plan problemele despre abuzul de putere, femei, dar și sexism: "Parcă a fost scris pentru noi. A fost ca și cum Universul a vrut ca noi să expunem această societate patriarhală în care ne aflăm. Este o nebunie"

Jennifer simte că se distrează extrem de mult din poziția de prezentator: "A fost foarte interesant să fac asta și să învăț despre cum stau lucrurile din spatele camerelor de filmat. Este chiar distracitv și sper să fie apreciat de cât mai multă lume."

Sursa Foto: Instagram; Getty Images

Vezi și Profil de celebritate - Jennifer Aniston

FULLSCREEN
Jennifer Aniston se deschide despre cum își vede viața la 50 de ani
  • /

related posts