Jennifer Lawrence, dezvăluiri terifiante despre accidentul aviatic în care era să-și piardă viața


Jennifer Lawrence este una dintre cele mai talentate și iubite actrițe de la Hollywood. Starul din „Hunger Games” sau „Red Sparrow” apare pe coperta din luna decembrie a revistei “Vanity Fair”.

Tag-uri:

A câștigat Oscarul la 22 de ani, e considerată cea mai frumoasă femeie din statul său natal, Kentucky, și de câțiva ani este nelipsită din top 10 cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood. 

Lucrurile nu merg de minune doar doar pe plan profesional pentru Jennifer Lawrence. Actrița care s-a căsătorit în 2019 cu Cooke Maroney se pregătește să devină mămică pentru prima oară. 

În paginile revistei Vanity Fair, Lawrence a vorbit despre dragoste, faimă și limite. Ea a rememorat și un eveniment din 2017, când a fost la un pas să-și piardă viața. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Din fericire, actrița a scăpat nevătămată după ce ambele motoare ale avionului privat în care se afla au cedat, iar piloții au fost forțați să efectueze o aterizare de urgență în Buffalo, New York.

“Urma să murim toți…Începusem să las mesaje mentale vocale familiei mele…. De genul: <<Am avut o viață grozavă, îmi pare rău >>”, a povestit Jennifer, potrivit Page Six. În avion, se aflau piloții, Jennifer și un al doilea pasager, care era fiul medicului care a adus-o pe lume pe actriță. 

M-am simțit vinovată. Toată lumea avea să fie atât de supărată. Și, o, Doamne, Pippi (câinile actriței) era în poală. Asta a fost partea cea mai rea”, a adăugat actrița. 

Jennifer Lawrence a mai povestit că a invocat divinitatea și a început să se roage. „Am început să mă rog. M-am gândit… Doamne, poate vom supraviețui? Voi fi arsă, va fi dureros, dar poate vom trăi (…) Te rog, Doamne, măcar să nu-mi pierd părul. Te rog, să nu chelesc”, a glumit la final actrița.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: TikTok Jobs: Rețete și bucătari

related posts

Modifică setările cookies