Jennifer Lopez a arătat senzațional la petrecerea aniversară de 50 de ani. Ce a purtat aceasta


Pentru Jennifer Lopez pare că timpul stă în loc. La petrecerea aniversară de 50 de ani, J.Lo a arătat fabulos, purtând o rochie aurie cu decupaje care i-au pus în evidență bronzul și trupul tonifiat.


Diva a demonstrat de-a lungul timpului că poate purta orice își dorește fără a da greș, datorită siluetei sale armonioase. Așa că, la petrecerea de ziua ei a decis să arate tot ce are mai bun și a purtat o rochie extrem de sexy, cu decupaje care i-au lăsat la vedere abdomenul tonifiat. Tinuta i-a pus in valoare și bustul sexy.  Rochia a avut și o crăpătură care i-a scos în evidență picioarele perfecte.

Artista a fost atentă la toate detaliile, astfel că petrecerea a fost una spectaculoasă. Petrecerea a avut loc pe Insula Star din Miami, la reședinta Gloriei Estefan. Jennifer a fost parcă desprinsă din decor, acesta fiind în culorile alb și auriu. Și cum tortul este prezent la orice aniversare, nu a lipsit nici la petrecerea lui J.Lo. Acesta a avut nu mai puțin de 10 etaje și a fost ornamentat în culorile negru și auriu. Seara s-a încheiat, bineînțeles, cu un foc de artificii.

Jennifer Lopez pare mai fercitiă ca niciodată, aceasta exprimându-și mulțumirea într-o postare pe Instagram. 

“A fost o zi de naștere de neuitat. Simt cu adevărat toată dragostea pe care mi-o transmiteți. Ieri am trăit un vis. Am plâns de cel puțin 20 de ori când am văzut filmările în care mi-ați urat La mulți ani. Acestea mi-au reamintit cât de norocoasă sunt să am parte de o viață frumoasă și plină de dragoste. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din acest acest sentiment minunat!”

 
Vezi și: Profil de celebritate - Jennifer Lopez
 
FULLSCREEN
Jennifer Lopez a arătat senzațional la petrecerea aniversară de 50 de ani. Ce a purtat aceasta
  • /

related posts