Jennifer Lopez a făcut sport în sala de fitness preferată, deși era închisă din cauza pandemiei de coronavirus


Când te cheamă Jennifer Lopez, până și legile statale pot fi încălcate. Vedeta de la Hollywood și-a făcut exercițiile obișnuite la sală, în ciuda restricțiilor impuse în Florida. 


Jennifer Lopez a fost la sala de fitness pe care o frecventează în Malibu, Florida, ca și când orașul n-ar fi fost lovit de pandemia de coronavirus. Miercuri, vedeta și-a continuat programul obișnuit de exerciții fizice, deși sala era închisă de autorități. 

Cumva, actrița a primit derogare de la administratorii sălii de sport, astfel că J Lo a putut să-și ducă antrenamentul obișnuit fără să fie deranjată de cineva.

Paparazzi au surprins-o când ieșea de la sală, împreună cu logodnicul ei, Alex Rodriguez. În fotografii se poate vedea afișul care anunță că sala este închisă din cauza epidemiei de coronavirus.

Decizia de mutare a activităților sportive în jurul casei a fost luată de autoritățile din Florida în urmă cu câteva zile. Ordinul de închidere a sălilor de sport le viza pe acelea care aveau o capacitate mai mare de 10 persoane, categorie în care intra și sala de fitness a actriței și cântăreței Jennifer Lopez

Guvernatorul statului, Ron DeSantis, a anunțat instituirea izolării la domiciliu în cursul zilei de miercuri. Decizia intră în vigoare joi, 2 aprilie 2020, la miezul nopții, scrie TMZ. În acest caz, activitățile sportive sunt permise doar în apropierea casei.

Vezi mai jos GALERIA FOTO!

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 1

FULLSCREEN
Jennifer Lopez a făcut sport în sala de fitness preferată, deși era închisă din cauza pandemiei de coronavirus
  • /

related posts

Modifică setările cookies