Jennifer Lopez a început parada costumelor de baie. Artista de 53 de ani și-a încântat fanii cu cea mai recentă ședință foto


Vara a început deja pentru Jennifer Lopez. Artista de 53 de ani a îmbrăcat deja primul costum de baie pentru anul acesta și a fost protagonista unei ședințe foto senzuale, al carei rezultate le-a împărtășit pe rețelele sociale.

Tag-uri: #Jennifer Lopez

Nu mai este un secret faptul că Jennifer Lopez reușește să se mențină într-o formă de zile mari. Cu fiecare an adăugat la vârstă, corpul ei pare să devina din ce în ce mai tânăr, iar acest lucru se vede în fotografiile în costum de baie sau lenjerie intimă. Recent, artista a fost protagonista unei ședințe foto pentru marca sa de băuturi, Delola, și a încins atmosfera pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, galben, decupat pe lateral, Jennifer Lopez a arătat ca o adevărată diva întinsă pe șezlong, iar fanii au fost de aceeași părere. Fotografiile au strâns peste un milion de aprecieri, precum și numeroase comentarii:

"Superbă", "Ești cea mai frumoasă femeie din lume", "Nu pare mai bătrână de 30 de ani", au fost câteva dintre complimentele lăsate de fani.

Pe de altă parte, au existat și comentarii negative, în care fanii au criticat-o pe Jennifer Lopez pentru promovarea consumului de alcool, având în vedere problemele soțului său, Ben Affleck, dar și faptul că ea a declarat în trecut că nu consuma băuturi alcoolice.

"Credeam că JLo nu bea? Dar eu ar trebui să cumpăr un alcool pe care îl deține?!?!?!",  "Atât de curios despre această decizie de afaceri... când noul tău soț are istoria pe care o are și a vorbit deschis despre sobrietate și industria alcoolului - cu adevărat interesat".

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies