Jennifer Lopez a întors toate privirile îmbrăcată sport, cu o pereche de colanți de fitness! La 50 de ani, arată impecabil


Jennifer Lopez reușește să uimească de fiecare dată când iese din casă, dar mai ales când se duce la sala de fitness.


Cântăreața în vârstă de 50 de ani a fost surprinsă de paparazzi mergând la sala de fitness de lângă casa ei din Miami, Florida. 

Vedeta a arătat impecabil într-o pereche de colanți albi cu talie înaltă și cu glitter auriu în zona gambelor, care i-au scos în evidență silueta de clepsidră și formele perfecte. La colanți, J.Lo a asortat o bustieră albă, lăsând să se vadă abdomenul tonifiat, și adidași de aceeași culoare. În locul rucsacului de sport, artista a purtat o geantă casual din piele de șarpe.

După antrenament, Jennifer Lopez a ieșit din sala de fitness împreună cu fiica sa, Emme, pe care o ținea de mână,  și cu soțul ei, Alex Rodriguez. Frumoasa cântăreață a arătat la fel de bine și după antrenament, de parcă nu ar fi muncit deloc.  

Fiind pasionați de fitness, Jennifer și soțul ei au dezvăluit programul de antrenament cu ajutorul căruia se mențin în formă pe aplicația Fitplan. Nu este de mirare că ambii arată atât de bine, având în vedere că lucrează din greu la sală, iar antrenamentul lor este foate solicitant. 

Sursă FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Jennifer Lopez

FULLSCREEN
Jennifer Lopez a întors toate privirile în acești colanți de fitness. Cât de bine arată vedeta
  • /

related posts