Jennifer Lopez a pozat aproape nud la 49 de ani. ”Am avut grijă de mine și se vede”


La 49 de ani, Jennifer Lopez și-a dezvăluit silueta fără cusur.


Artista a pozat nud, acoperită doar de o mantie verde, care i-a scos în evidență silueta lucrată intens la sala de gimnastică.

Citește și: Secretul tinereții lui Jennifer Lopez, dezvăluit. Cele trei ingrediente la care a renunțat definitiv

Aceasta a dezvăluit, pentru numărul de decembrie al revistei InStyle, că a fost nevoie de multă muncă pentru a arăta astfel: ”Am avut grijă de mine și se vede”.

Mantia verde a fost văzută pentru prima oară anul acesta, într-o prezentarea Valentino, completând o ținută formată din pantaloni roșii, o bluză și o eșarfă.

Jennifer Lopez a împărtășit și câteva secrete ale siluetei sale incredibile: aceasta nu bea cofeină, evită alcoolul și doarme suficient de multe ore pe noapte. De multe ori, diva se culcă la ora 10 seară.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

JLo a vorbit și despre formele ei generoase, care au impus-o în topul celor mai frumoase femei din lume. ”În familia mea, formele generoase sunt apreciate, fac parte din cultura noastră. Jennifer are un posterior mare și asta este bine”. 

Lopez a mai spus că nu a intenționat niciodată să inspire femeile cu legendara ei siluetă. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Artista, care acum este iubita sportivului Alex Rodriguez - a mărturisit că, în zilele de azi, este mult mai ușor să-ți găsești un partener decât atunci când era ea mai tânără. ”Pe vremuri, credeai orice scria pe prima pagină a tabloidelor. De cele mai multe ori, nu era adevărat sau era doar o treime din adevăr. Acum, cel puțin, pot să-ți arăt cine sunt cu adevărat”.

Foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies