Jennifer Lopez, diva absolută la Governors Awards. Ce ținute au purtat vedetele


Jennifer Lopez a fost atracția serii la un eveniment la care au paricipat unele dintre cele mai frumoase celebrități din lumea filmului și a muzicii. La Governors Awards, diva latino aproape că nu a avut rivală. Poate doar Dakota Johnson și Charlize Theron să se fi ridicat la nivelul lui J Lo.


J Lo a strălucit într-o spectaculoasă  rochie galbenă cu umerii goi, care a transformat-o în cea mai fotografiată vedetă a serii. Diva latino a impresionat și la capitolul coafură și accesorii: a avut un coc stilizat, cu împletituri, un colier superb și cercei din pietre prețioase.

Dakota Johnson a avut una dintre cele mai reușite apariții din anul acesta, sexy și ingenua în același timp. Vedeta din Fifty Shades a arătat impecabil într-un outfit alb: a purtat un top care i-a acoperit doar bustul și o fusta lungă, de prințesă. Machiajul i-a pus în valoare ochii superbi albaștri.

Charlize Theron a bifat încă o apariție reușită într-o fustă albă, combinată cu un top simplu negru. 

Și Scarlett Johansson a avut una dintre cele mai sexy apariții de anul acesta, într-o rochie în  combinație de negru cu auriu.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

 

related posts

Modifică setările cookies