Jennifer Lopez, furioasă că a trebuit să împartă scena cu Shakira la Super Bowl: “Cea mai proastă idee din lume”


Deși show-ul făcut de Jennifer Lopez și Shakira la finala Super Bowl din 2020 a intrat în istorie, diva latino nu a fost deloc încântată atunci când a aflat că trebuie să împartă scena cu artista columbiană.


În noul ei documentar “Halftime”, Jennifer Lopez este văzută certându-se cu producătorii NFL și reproșându-le că au ales două cântărețe în loc de una pentru momentul artistic de la finala Super Bowl. “Este cea mai proastă idee să aduci doi artisti la Super Bowl. Cea mai proastă idee din lume”, a spus atunci Jennifer Lopez.

“Avem 6 minute amărâte. 30 de secunde pentru fiecare cântec (...) Este un moment la care am sperat ani de zile”, s-a plâns Jennifer Lopez.

“ În mod normal, ai un singur artist la Super Bowl. El construiește conceptul spectacolului și dacă vrea să aibă un invitat, asta e treaba lui”, a spus și managerul lui J Lo. “A fost o insultă să aduci două cântărețe latine să facă jobul pe care de obicei îl face un singur om”, a adăugat acesta.

 

Într-un final, Jennifer Lopez și Shakira s-au înțeles și au colaborat pentru spectacol, însă relația lor a fost una strict profesională și rece. 

În documentar, cele două dive sunt văzute cum își negociază între ele minutele pe care le au de cântat fiecare la show. “Dacă voiau două artiste, trebuia să ne dea 20 de minute, nu 12!”, a spus furioasă J Lo.

related posts

Modifică setările cookies