Jennifer Lopez îi transmite lui Alex Rodriguez că e mai bine ca niciodată după ce s-au despărțit


Jennifer Lopez e într-o formă de zile mari, deși a pus capăt unei relații chiar înainte de nuntă. Artista a pregătit o piesă nouă, care va fi lansată oficial la 9 iulie.


J Lo și-a regăsit echilibrul interior alături de Ben Affleck și nu-l regretă deloc pe Alex Rodriguez. Surse din anturajul vedetei au dezvăluit că ea l-a părăsit pentru că el ar fi fost infidel.

La câteva luni după ce a lăsat în urmă relația cu fostul jucător de baseball, Jennifer Lopez a mărturisit că trăiește cele mai frumoase momente din viața ei.

Sunt super fericită. Știu că oamenii se întreabă mereu. Ce mai faci? Cum o mai duci? Ești bine? Asta este. N-am fost niciodată mai bine”, a dezvăluit artista într-un interviu pentru DJ-ul Zane Lowe.

J Lo a scos o nouă piesă, în colaborare cu artistul portorican Rauw Alejandro. Intitulată Cambia El Paso, piesa în limba spaniolă va fi lansată oficial, cu tot cu videoclip, la 9 iulie.

Citește șiCum arată “cuibușorul de nebunii” în care își dau întâlnire J Lo și Ben Affleck

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Îmi doresc ca oamenii care țin la mine, pentru că și eu țin atât de mult la ei, să știe că am ajuns într-un punct al vieții mele în care îmi este bine pe cont propriu. Și cred că atunci când ajungi în acel loc ți se întâmplă lucruri uimitoare, pe care nu ți le imaginezi că ți se vor întâmpla din nou”, a mai spus artista.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit în primăvara acestui an, deși se pregăteau de nuntă. La scurt timp după, J Lo a început să se întâlnească, din nou, cu Ben Affleck, de care s-a apropiat după aproape 20 de ani de pauză.

Fotografii: Getty Images/Instagram/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Jennifer Lopez îi transmite lui Alex Rodriguez că e mai bine ca niciodată după ce s-au despărțit

related posts

Modifică setările cookies