Jennifer Lopez, o nouă apariție în lenjerie intimă pe rețelele sociale. Cum au reacționat fanii de pe Instagram


La 53 de ani, Jennifer Lopez impresionează cu forma sa fizică, fapt pentru care nu este de mirare că brandurile de lenjerie intimă o vor ca ambasadoare. Recent, brandul Intimissimi a publicat o fotografie cu actrița cu sutienul la vedere, strângând mii de aprecieri.


Este vorba despre o fotografie cu Jennifer Lopez în care aceasta apare îmbrăcată într-o pijama albă, din satin, descheiată, ce îi lasă la vedere decolteul și abdomenul impresionant. Imaginea a fost făcută în dreptul unui pian și are rolul de a promova articolele de lenjerie intimă create de brandul italian Intimissimi.

La vederea imaginii, fanii artistei au lăudat frumusețea ei și modul în care reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat:

"Minunată, cum faci să arăți așa?", "Jlo este atât de sexy, ador cum este îmbrăcată", "Ești una dintre cele mai frumoase femei din lume".

Pe de alta parte au existat și guri răutăcioase care au acuzat-o pe Jennifer Lopez că folosește photoshop și filtre pentru a arăta ca o adolescentă de 16 ani:

"Ușor cu filtrele și Photoshopul", "Pentru Dumnezeu, nu arăta așa nici când avea 15 ani", "Lasă filtrele, ai 53 de ani, nimeni nu crede că arăți așa".

Sursă foto: Getty
 
Vezi și:
 

related posts

Modifică setările cookies