Jennifer Lopez s-a filmat fără machiaj și fără filtre. Cum arată cu adevărat tenul ei la 52 de ani


 
De câțiva ani Jennifer Lopez pare că a oprit timpul în loc. Deși are 52 de ani, nu pare trecută de 35. Cu toate astea, fanii cred că machiajul și editarea pozelor contribuie la look-ul ei mereu tânăr.


Diva latino le-a arătat însă fanilor cum este chipul ei cu adevărat, fără filtre și fără machiaj. Dornică să își promoveze colecția de produse cosmetice, J Lo s-a filmat într-un halat de satin, aplicându-și “Glow Serum”, un produs din marca proprie. 
 
 
Vedeta și-a prezentat rutina de îngrijire, înainte să ajungă la bucătărie pentru prepararea mesei de Crăciun. Jennifer Lopez a petrecut alături de mama, surorile și verișoarele ei.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
Nu se știe încă dacă li s-a alăturat și Ben Affleck, care probabil s-a împărțit între familia lui J Lo și fiicele sale, care locuiesc cu Jennifer Garner.
De curând, Ben Affleck a intrat în dizgrația fanilor, după ce a dat practic vina pe căsnicia cu Jennifer Garner pentru problemele sale cu alcoolul.
 
Actorul de 49 de ani a declarat că se simțea captiv în mariajul cu Jennifer Garner și a început să bea din cauză că era prizonier într-o căsnicie nefericită, scrie Page Six.
 
 
“Probabil, într-un final, am fi ajuns să sărim unul la gâtul altuia. Probabil aș fi băut și acum”, a mărturisit Ben Affleck. 
 
“Am început să beau pentru că mă simțeam captive. Eram ceva de genul: Nu pot pleca pentru că la mijloc sunt copii, dar nu sunt fericit. Ce să fac? Și beam o sticlă de scotch, apoi adormeam pe canapea, ceea ce nu a fost o soluție”, a adăugat actorul. 
 
Ne vedem în... ianuarie? Da, în ianuarie! The Wrong Podcast cu Alex Bogdan, în curând pe VOYO!
 

related posts

Modifică setările cookies