Jennifer Lopez, sesiune foto de lux pe un yacht din St. Tropez! La 50 de ani arată impecabil în costum de baie și are atitudine de super-eroină


O serie de fotografii făcute publice de J.Lo redefines ideea de lux.
 


Vedeta strălucește pur și simplu pe un yacht aflat într-una dintre cele mai bine cotate stațiuni din lume, Saint Tropez. Pe Riviera Franceză, Jennifer, care a împlinit acum două luni o jumătate de secol, afișeză un look sexy, o siluetă impecabilă și o atitudine de super-eroină. Iar una din poze, publicată pe Instagram, a strâns o mulțime e like-uri în doar câteva minute de la publicare. 

Mai mult, fotografiile în care vedeta "și arată mușchii" obținuți în ore întregi de sală, s-au răspândit rapid printre internauți, dând naștere la fel de fel de comentarii.

VEZI O GALERIE FOTO SENZAȚIONALĂ CU JENNIFER LOPEZ PE YACHT

La 50 de ani, Jennifer Lopez e încă “Jenny din cartier”, așa cum se definea când s-a lansat și este una dintre cele mai iubite cântărețe și actrițe din showbiz-ul internațional. Și la capitolul viață personală stă foarte bine : a fost căsătorită de trei ori, iar din 2017 are o relație cu sportivul Alex Rodriguez. Din a treia căsătorie cu Marc Anthony are doi copii: pe gemenii Emme și Max, în vârstă de zece ani. 

Puteți urmări poveștile altor vedete în materiale speciale marca PROFIL DE CELEBRITATE, pe PRO TV PLUS

FOTO: GETTY/ PROFIMEDIA

FULLSCREEN
jennifer lopez
  • /

related posts