Jennifer Lopez și Ben Affleck, cuplul perfect la screeningul noului ei film, Marry Me. Ipostazele în care au fost fotografiați


Jennifer Lopez a arătat ca o adevărată mireasă la vizionarea oficială a comediei romantice, Marry Me. Diva latino a impresionat la toate capitolele – rochie, încălțări, bijuterii și coafură.


J Lo a ales pentru acest eveniment o rochie scurtă din dantelă, albă, pe care ar fi putut-o purta chiar și în ziua nunții. Artista a fost însoțită de iubitul ei, Ben Affleck, care a copleșit-o cu gesturi romantice – a îmbrățișat-o și a sărutat-o de față cu toată lumea.

 

Sursa foto: GETTY IMAGES

Pantofii spectaculoasi și clutch-ul auriu au completat look-ul impecabil al vedetei.

Maluma, care joacă alături de Jennifer Lopez în Marry Me, nu a lipsit de la eveniment. Acesta a avut un look extravagant – a purtat o pereche de pantaloni albi, pantofi cu paiete, o maleta și un pardesiu verde.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, mai apropiați ca niciodată

De curând, Ben Affleck a intrat în dizgrația fanilor, după ce a dat practic vina pe căsnicia cu Jennifer Garner pentru problemele sale cu alcoolul.

Actorul de 49 de ani a declarat că se simțea captiv în mariajul cu Jennifer Garner și a început să bea din cauză că era prizonier într-o căsnicie nefericită, scrie Page Six.

“Probabil, într-un final, am fi ajuns să sărim unul la gâtul altuia. Probabil aș fi băut și acum”, a mărturisit Ben Affleck. 

“Am început să beau pentru că mă simțeam captive. Eram ceva de genul: Nu pot pleca pentru că la mijloc sunt copii, dar nu sunt fericit. Ce să fac? Și beam o sticlă de scotch, apoi adormeam pe canapea, ceea ce nu a fost o soluție”, a adăugat actorul. 

related posts

Modifică setările cookies