Jennifer Lopez și Ben Affleck, lună de miere la Paris. Cum au fost suprinși cei doi soți


La câteva zile după ce s-au căsătorit oficial, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au îmbarcat într-o cursă cu destinația Paris, orașul luminilor și al iubirii. Artista a mai fost acolo cu un bărbat care o ceruse de soție și credea că iubirea lor va ține o veșnicie.


Cel mai curtat cuplu al momentului în materie de breaking news, Bennifer, a aterizat în orașul iubirii. Două staruri precum Lopez și Affleck nu se puteau ascunde nici în orașul cu peste 11 milioane de locuitori, care e destinația preferată a îndrăgostiților.

J Lo și Ben au luat la pas străzile capitalei franceze și au fost surprinși de paparazzi, care păreau a fi fost informați de escapada lor.

Rochia roșie lejeră purtată de artistă a contrastat cu ținuta și postura puțin „înțepată” a actorului de 49 de ani, care a asortat o cravată gri la mult prea sobrul costum de culoare neagră.

 

Cei doi au luat cina la un restaurant plutitor, pe Sena, unde au fost atracția serii. La un moment dat s-au sărutat cu foc, fără să țină seama de faptul că nu sunt singuri în restaurant. Dar, așa e dragostea. Îți dă aripi.

 

În 2017, Jennifer Lopez a fost la Paris cu fostul ei partener, Alex Rodriguez, cu care era pe punctul de a se căsători. Părea extrem de fericită la brațul lui, însă povestea lor de dragoste s-a terminat brusc, din cauza infidelității de care l-a acuzat ea.  

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies