Jennifer Lopez, super sexy pe coperta Billboard! Artista a pozat cu Maluma


2021 va fi un an încărcat pentru Jennifer Lopez! În februarie, va avea loc premiera celui mai recent film în care joacă alături de Maluma și Owen Wilson. Artistul columbian este și cel care apare alături de J Lo pe coperta revistei Billboard.


Jennifer Lopez (51 de ani) arată senzațional pe coperta Billboard, unde pozează îmbrăcată într-o ținută sumară și super sexy. Diva latino poartă o rochie care îi lasă la vedere picioarele superbe și tonifiate, dar și posteriorul deja celebru. J Lo îl are alături pe tinerelul Maluma, artist cu care a înregistrat deja două piese de succes: “Pa Ti” și “Lonely”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Acum colaborarea celor doi s-a mutat pe marile ecrane. Maluma și Jennifer Lopez joacă în comedia de dragoste “Marry Me”, care va fi lansată în februarie 2021. În paginile revistei, artista a oferit și un interviu în care a spus că proiectul la care a lucrat cu Maluma și Owen Wilson este unul de suflet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

“A fost un rol terapeutic pentru mine. Joc un personaj care încearcă să găsească pe cineva care să înțeleagă, care să accepte așa cum este ea, cu tot ceea ce înseamnă viața ei. Ca pe o fată reală, așa cum sunt eu. Oamenii te văd ca pe un star, dar uită că ești doar o fată care vrea să trăiască, să râdă și să fie normală”, a declarat artista, potrivit Daily Mail.

Vezi mai multe fotografii cu Maluma și Jennifer Lopez în galeria foto de mai jos

Jennifer Lopez este fericită că lucrează cu Maluma

În filmul “Marry Me”, Jennifer Lopez și Maluma sunt logodnici și împart scena de spectacol împreună. Artiștii au lucrat și la coloana sonoră a producției regizată de Kat Coiro.

Actrița din “Hustler” a mai declarat că este foarte încântată de colaborarea cu Maluma pe marele ecran. “Nu e ceva obișnuit pentru mine. Fac filme de 25 de ani și am jucat până acum în vreo 40. Au fost trei sau patru producții în care am avut parteneri latino”, a conchis Jennifer.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Alex Velea rupe contractele cu Lino Golden și Mario Fresh! - Trending Review cu Daragiu - episodul 42

 

related posts

Modifică setările cookies