Jennifer Love Hewitt, însărcinată pentru a treia oară. Cum le-a dat actrița vestea fanilor


Jennifer Love Hewitt va fi mămică pentru a treia oară, la 42 de ani. Indrăgița actrița le-a dat vestea fanilor prin intermediul contului de Instagram, acolo unde a postat și testul de sarcină. 

Tag-uri:

Jennifer Love Hewitt făcea furori în anul 2001 în videoclipul Hero, al artistului Enrique Iglesias. Clipul are în prezent peste 400 de milioane de vizualizări, iar scenele senzuale dintre Jennifer și Enrique pot fi cu greu uitate de fanii artistului latino. 

Frumușica actriță și-a construit o carieră solidă la Hollywood și a apărut în mai multe producții de succes, printre care amintim: „Garfield”, „Știu ce ai făcut astă vară” sau „Fracul magic”, în care joacă alături de Jackie Chan.

Jennifer Love Hewitt este căsătorită cu actorul Brian Hallisay din anul 2013. Cei doi sunt părinții lui Autumn James (7 ani) și Atticus James (5 ani), iar al treilea bebe este pe drum. 

Actrița le-a dat vestea fanilor prin intermediul contului de Instagram. “Oh baby! Încă unul e pe drum. Sunt așa fericită că pot împărtăși în sfârșit vestea cu voi”, a scris Jennifer în dreptul fotografiei în care ține testul de sarcină în mână. 

Colegele de breaslă au felicitat-o, iar fanii i-au transmis cele mai frumoase gânduri. Jennifer nu a dat detalii despre cât de avansată este sarcina și nici despre sexul bebelușului. 

Fotografii: Getty Images/ Capturi Youtube/ IMDb

Vezi și VIDEO: Cum să cucerești o stewardesă

 

related posts

Modifică setările cookies