Joe Lando din Doctor Quinn, complet schimbat la 21 de ani de la sfârșitul serialului


Joe Lando, care l-a jucat pe Byron Sully în serialul Doctor Quinn, nu mai e bărbatul pe care-l știai la mijlocul anilor ‘90.


Joe Lando a fost feblețea actriței Jane Seymour chiar dinainte de startul filmărilor pentru Doctor Quinn. La 21 de ani de la terminarea serialului, cei doi actori sunt la fel de apropiați ca în perioada în care jucau împreună, însă au cu totul altă relație.

În vârstă de 57 de ani, Joe Lando a reunțat la pletele din tinerețe și s-a căsătorit cu un an înainte de terminarea serialului. Kirsten Barlow este femeia pe care a luat-o de soție în mai 1997, alături de care e și în prezent. Cei doi au 4 copii împreună: Jack Neville (21 de ani), Christian Antonio (18 ani), Kate Elizabeth (16 ani) și William Joseph (12 ani).

Joe Lando și Jane Seymour au fost iubiți

Joe Lando și Jane Seymour au avut o relație amoroasă înainte să înceapă filmările la serialul Doctor Quinn. În cadrul unui eveniment cu public din mai 2018, actrița a oferit câteva detalii ale relației lor.

„Știi? Nu se cade să te îndrăgostești de actorul principal, dar asta s-a întâmplat. Și eram singură, am suferit, iar el nu arată rău. În sfârșit, ne-am îndrăgostit, ne-am certat, apoi ne-am despărțit. Ceea ce a fost ok, numai că am primit rolurile pentru Dr. Quin și a trebuit să ne prefacem iubiți vreme de 7 ani. Vestea bună e că am știut să facem asta”, declara Jane Seymour.

Citește și: Jane Seymour, sexy la 68 de ani. Timpul nu zboară deloc pentru Dr. Quinn

Așa arată acum Joe Lando și Jane Seymour. FOTO: Instagram

Vezi mai multe fotografii cu ei doi în GALERIA FOTO de mai jos!

Actrița a mărturisit că, de fapt, ei n-au încetat niciodată să se iubească. Chiar și azi, Jane Seymour îl consideră pe Joe Lando „cel mai apropriat prieten”. Îi respectă soția și familia, alături de care petrece foarte mult timp.

„Suntem prieteni foarte, foarte buni. Cred că suntem și mai apropiați acum decât am fost când jucam în serial. El și soția lui, Kirsten, dar și cei 4 copii ai lor, sunt mereu acasă la mine. E atât de amuzant și mi-a fost de ajutor cu fundația Inimi Dechise. Și se poartă atât de bine cu fanii săi. Îl iubesc oamenii, îl apreciază. Mereu îi spun că ar trebui să facem un talk show sau ceva împreună”, s-a confesat Jane Seymour anul trecut.

Byron Sully și Michaela Quinn, 21 de ani mai târziu. FOTO: Profimediaimages.ro

Joe Lando a mai jucat în două filme cu Jane Seymour

În afară de Doctor Quinn, Joe Lando și Jane Seymour au avut plăcerea să mai joace de două ori împreună. În 2001 au apărut în pelicula Dr. Quinn, Medicine Woman: The Heart Within, iar în 2011 în comedia Prudence cea perfectă

În 2018, Lando a marcat o apariție intereantă în serialul Dragoste și putere, în rolul judecătorului Craig McMullen, iar în 2019 a fost distribuit în serialul Paloma’s Flight.

Joe Lando a câștigat premiul Family Film pentru cel mai bun actor de televiziune în 1996, datorită prestației din serialul Doctor Quinn. În 1993 a fost declarat cel mai popular actor, dar și unul dintre cei mai frumoși oameni din lume (revista People).

Vezi și: VIDEO Detalii picante din viața lui Nicolas Cage

  • Joe Lando/Byron Sully. FOTO: Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies