John Cena, surprins alături de soția sa în Vancouver. Cine e și cum arată Shay Shariatzadeh


John Cena a fost surprins de paparazzi în timp ce pleca de la o sală de sport din Vancouver, alături de soția sa.


Luptătorul de 44 de ani s-a căsătorit cu Shay Shariatzadeh în octombrie 2020, după o relație de 19 luni. Cei doi s-au întâlnit când luptătorul filma pentru producția Playing with Fire, chiar în Vancouver.

Shay Shariatzadeh are 31 de ani și este manager la o companie de software. Înainte a lucrat la Motorola și a studiat la Universitate Columbia.

Nikki Bella și John Cena s-au despărțit în aprilie 2018, după ce anterior se logodiseră și stabiliseră data nunții. Fosta luptătoare s-a confesat în podcastul Better Together al Mariei Menounos și a dezvăluit că a avut divergențe mari cu John Cena în ceea ce privește copiii.

Ea își dorea moștenitori, el nu, motiv pentru care a și recurs la vasectomie (procedură de sterilizare masculină). După 6 ani petrecuți împreună, John Cena a decis să-i facă hatârul logodnicei lui și să treacă printr-o operație prin care să-și anuleze vasectomia.

În august 2020, Nikki Bella a devenit mamă pentru prima dată alături de dansatorul Artem Chigvintsev, actualul iubit al luptătoarei.

sursa foto: ProfiMedia/Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

FULLSCREEN
John Cena, surprins alături de soția sa în Vancouver. Cine e și cum arată Shay Shariatzadeh
  • /

related posts

Modifică setările cookies