John Legend, desemnat “cel mai sexy bărbat în viață” în 2019


Revista People a stabilit care este “cel mai sexy bărbat în viață” în 2019. Și nu, NU este Jason Momoa, așa cum s-ar aștepta, poate, multe femei :)  John Legend a primit acest titlu râvnit, după ce, anul trecut, câștigător a ieșit actorul Idris Elba.


Tată a doi copii și soțul modelului Chrissy Teigen, John Legend este câștigător a 10 premii Grammy și antrenor la Vocea Americii. 

“Am fost încântat când am auzit, dar în același timp un pic speriat, pentru că e multă presiune. Acum toată lumea mă va analiza în detaliu să vadă dacă sunt suficient de sexy încât să dețin acest titlu”, a spus, mai în glumă, mai în serios, cântărețul.

Artistul a glumit în momentul în care a primit premiul și a spus că îi mulțumește colegului său de la Vocea Americii, "antrenorul" Blake Shelton, care a deținut și el titlul în 2017. “Cel mai mult aș vrea să îi mulțumesc lui Blake Shelton, pentru că am stat lângă el în ultimele luni și am învățat cum să fiu sexy. Observ fiecare mișcare pe care o face”, a glumit artistul.

Citește și: Reacția revistei People, după ce Us Weekly și-a făcut propriul top al celor mai sexy bărbați în 2019

 

Soția sa, carismatica Chrissy Teigen, și-a arătat mândria în stilu-I caracteristic, într-o postare pe rețelele de socializare. “Secretul meu a fost aflat. Sunt onorată că mi-am împlinit visul de a i-o “trage” celui mai sexy bărbat în viață”.

 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

  • John Legend, desemnat “cel mai sexy bărbat în viață” în 2019

related posts

Modifică setările cookies