John Travolta, tribut emoționant pentru fiul mort. Jett ar fi împlinit 29 de ani


John Travolta este unul dintre cei mai apreciați și de succes actori de la Hollywood, însă viața sa a fost marcată de numeroase drame. În ultimii ani, starul din Pulp Fiction și-a pierdut pe rând iubita, fiul, soția și nepotul. 


Puțini știu prin ce momente îngrozitoare a trecut actorul John Travolta. „Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi un părinte. Pot să vă spun că nu e adevărat. Cel mai îngrozitor lucru este să pierzi un copil. Un om pe care l-ai adus pe lume și l-ai văzut crescând în fiecare zi. Un om care te-a învățat să iubești. Este cel mai îngrozitor lucru care i se poate întâmpla unei persoane”, scria în urmă cu cinci ani John Travolta pe Facebook.

Anii au trecut, însă dorul de Jett îi sfâșie inima. În ziua în care fiul său ar fi împlinit 29 de ani, John Travolta a postat o fotografie nemaivăzută de public și un mesaj emoționant. 

“La mulți ani, frumosul meu Jetty. Te iubesc!”, a scris John Travolta în dreptul imaginii alb-negru, în care zâmbind alături de Jett. 

Jett Travolta, fiul lui John și al lui Kelly Preston, a murit în ianuarie 2009, la 16 ani. Tânărul a făcut un atac cerebral, după ce s-a lovit la cap în baie. Familia era în vacanță în Bahamas, în timp ce Jett era supravegheat de personalul casei. 

Fiul lui Travolta avea o boală extrem de rară. Tânărul suferea de sindromul Kawasaki, dar și de autism. 

Anul trecut, John Travolta și-a pierdut și soția

Kelly Preston a murit în iulie 2020, la doar 52 de ani, după o luptă de doi ani cu cancerul de sân. În urmă au rămas s-o plângă cei doi copii și cel care i-a fost partener trei decenii. John Travolta a mai pierdut o iubire din cauza cancerului. Este vorba despre actrița Diana Hyland, cu care actorul a trăit o frumoasă poveste de dragoste la începutul carierei sale. 

Anul trecut, în octombrie, John Travolta a fost nevoit să-și înmormânteze și nepotul, pe Sam Travolta Jr., care a murit la 52 de ani. 

Fotografii: Getty Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Radu Constantin: Motivul pentru care și-ar părăsi iubita: ”Visez de 27 de ani la așa ceva”

 

 

 

  • John Travolta, tribut emoționant pentru fiul mort. Jett ar fi împlinit 29 de ani
Modifică setările cookies