Jojo, cel mai emoționant mesaj de dragoste! Ce i-a transmis lui Paul Ipate pe Instagram


Paul Ipate și Jojo formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, având destul de puține apariții împreună la emisiuni sau evenimente.

Tag-uri: #Jojo #Paul Ipate

Chiar dacă ei încearcă să fie cât mai discreți, Jojo și Paul Ipate au și momente în care ies în evidență pe rețelele de socializare. Un astfel de moment a avut loc și în urmă cu doar câteva zile, atunci când actrița a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de partenerul ei, air descrierea este una foarte emoționantă.

“Părinții au momente și momente. Au momente când vor să doarmă și acest lucru nu e posibil, când vor să vorbească și ei cu altcineva, dar acest lucru se întâmplă numai pe grabă, când vor să bea suc sau apă sau o gură de bere, dar, în mod evident, nu se poate! E loc doar pentru unii dintre noi în familie și, în zilele sau serile cu copiii, ei câștigă întotdeauna. Am făcut și noi momentul nostru azi, pentru că am apucat să mergem la sală. Mâine o luam de la capăt: cu trezitul devreme, școală, grădi, pregătit micul dejun, repetiții, facturi, luat copiii de la școală și grădi și așa mai departe. Știți de ce îl iubesc atât de mult pe Paul Ipate? Pentru că, deși uneori fața lui îmi transmite un puternic sentiment de deznădejde, știu că o să fie tot aici și în următorele 15 minute, în următoarele luni sau ani. Și știu că o să zâmbească în următoarele secunde, când Zora îl strigă de pe tobogan: “Tati, ține-mă!!!”. Părinții nu sunt super eroi, dar uneori chiar sunt super părinți”, a scris Jojo pe Instagram.

Vezi și: Jojo si Ipate, despre familie, sarbatori si calatorii

related posts

Modifică setările cookies