Jojo, parada costumelor de baie în Republica Dominicană! Cât de bine arată actrița


Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, a petrecut o vacanță de vis în Republica Dominicană, alături de soțul ei, Paul Ipate. Frumoasa blondină a făcut senzație la plajă, în costum de baie. 


Jojo și Paul Ipate s-au relaxat pe plajele din Punta Cana, iar copiii au rămas în grija bunicilor. Actrița a împărtășit imagini și emoții cu fanii de pe Instagram și a schimbat nenumărate costume de baie. 

Jojo nu și-a neglijat deloc silueta și arată impecabil. Imaginile cu ea în costum de baie au făcut furori printre fani și au adunat mii de inimioare, dar și complimente pe măsură.

“O frumusețe!”, “Superbă ești Jojo!”, “Woow” “Trup de zeiță” sau “Frumoasa Cătălina” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de admiratorii actriței.  

Jojo are 39 de ani și este mămica a doi copii: Achim și Zora. Se știe că actrița practică mult sport și este promotoarea unui stil de viață sănătos. 

Fotografii: Instagram Catalinagramajojo

Vezi și VIDEO: "Și vineri! Și luni!”. Melodia care îți aduce zâmbetul pe buze: Smiley și Pavel Bartoș te anunță când te uiți la Românii au talent

 

related posts

Modifică setările cookies