“Jon Snow”, sănătos și fericit după ieșirea de la clinica de dezintoxicare. Cum arată Kit Harington


Kit Harington a trăit o adevărată dramă după încheierea serialului Game of Thrones. Actorul a intrat în depresie și s-a refugiat în alcool, îngrijorandu-și soția, familia și prietenii apropiați. Ca măsură de urgență, actorul s-a internat într-o clinică de reabilitare din Conneticut, unde a primit îngrijiri de top. Harington a părăsit de curând clinica și pare că este într-o formă foarte bună. Paparazzii l-au surprins alături de un prieten la o terasă din Londra.


Îmbrăcat într-o cămașă albă și niste jeanși deschiși la culoare, Kit Harington părea relaxat și fericit. Actroul nu mai are pletele care l-au făcut celebru încă din momentul încheierii filmărilor la Game of Thrones.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Daily Mail (@dailymail) pe

Interpretul lui Jon Snow petrece vara alaturi de soția sa, Rose Leslie. Cei doi împlinesc un an de la căsătorie. “Cât timp el a fost intrenat la Conneticut, ea a fost foarte discretă. Principala lor preocupare era ca Kit să se facă bine. Chiar arată bine. Par fericiți împreună”, a spus o sursa apropiată cuplului.

O lună de cazare și tratament la clinica de lux din Conneticut costă 120.000 de dolari. Cei care apelează la serviciile ei sunt, de regulă, persoane cu multe milioane de dolari în conturi.

Surse din apropierea sa, citate de publicația americană, relatează că Harington a beneficiat de consiliere psihologică, practică meditativă și terapie comportamental-cognitivă pentru a combate stresul care s-a instalat că urmare a rolului interpretat în serial.

De altfel, Kit Harington a fost cel mai emoționat dintre actorii serialului când a primit scenariul episoadelor sezonului 8. Actorul a izbucnit în lacrimi când a aflat că Jon Snow va trebui să o ucidă pe Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) pentru a o împiedica să treacă tot continentul prin sabie.

„Sfârșitul serialului chiar i-a pus capac lui Kit. Și-a dat seama că ăsta e sfârșitul. A fost ceva la care toți au muncit atât de mulți ani. A avut un moment de genul: Și acum ce urmează?”, a spus un apropiat al actorului, conform publicației citate.

 

FULLSCREEN
“Jon Snow”, sănătos și fericit după ieșirea de la clinica de dezintoxicare. Cum arată Kit Harington
  • /

related posts

Modifică setările cookies