Jordana Brewster, omagiu pentru Paul Walker în ziua nunții sale! Ce gest inedit a făcut actrița din Fast&Furious


Jordana Brewster a radiat de fericire în ziua în care și-a unit destinul cu Mason Morfit, bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorțul de producătorul de film Andrew Form. 


Actrița din franciza Fast&Furious și omul de afaceri s-au căsătorit în weekend, iar ceremonia fastuoasă a avut loc în Santa Barbara, California. 

Mireasa a arătat impecabil într-o rochie tip sirenă, cu trenă, un corset din dantelă și un voal lung de câțiva metri. 

Jordana (42 de ani) i-a avut alături pe colegii ei din Fast&Furios, scrie Page Six. Actrița a interpretat-o pe Mia Toretto, iubita lui Brian O’Conner (personaj jucat de regretatul Paul Walker) în seria de succes. Cei doi au avut o relație extrem de apropiată, iar Jordana își amintește mereu cu drag de colegul ei de platou în interviurile pe care le oferă. 

La nuntă au fost prezenți Ludacris, Vin Diesel, dar și Meadow Walker, fiica lui Paul Walker. Invitații s-au pozat lângă mașinile care au apărut în seria Fast&Furious. Jordana nu l-a uitat pe colegul ei și i-a adus un omagiu în cea mai importantă zi din viața ei. 

Mirii au ajuns la nuntă cu o mașină albastră. Autoturismul este chiar cel pe care Paul Walker l-a condus în Fast&Furios. 

Fiica lui Paul Walker a postat un mesaj emoționant pe Instagram, dar și o fotografie în care apare alături de Ludracris și Vin Diesel, cei pe care îi numește “familie”.

“Felicitări surorii mele Jordana @jordanabrewster și lui Mason @gmmorfit. Cea mai frumoasă sărbătoare a iubirii. M-am distrat! Te iubesc atat de mult. Familie pentru totdeaună”, a scris Meadow. 

Jordana și Mason sunt împreună din 2020, de pe vremea când încă nu se pronunțase divorțul dintre actriță și Andrew Form. Jordana a fost căsătorită 13 ani cu Andrew Form, cel cu care are și doi copii: Julian (8 ani) și Rowan (6 ani).

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

related posts

Modifică setările cookies