Joseph Baena seamănă izbitor cu Arnold Schwarzenegger în tinerețe! Cum arată fiul de 23 de ani al actorului


A călcat strâmb, iar asta l-a costat căsnicia! Are însă un moștenitor de care este tare mândru și care pare copia sa fidelă din tinerețe. Vorbim despre Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena, fiul actorului din relația extraconjugală cu menajera Mildred Baena.


Tânărul de 23 de ani nu i-a moștenit doar trăsăturile fizice, ci și iubirea pentru culturism. Joseph își încordează mușchii pe contul de Instagram și este nelipsit din sala de forță. Fiul lui Arnold Schwarzenegger se pozează exact ca tatăl său în tinerețe, iar internauții sunt uimiți de asemănarea dintre cei doi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

Într-un interviu pe care l-a oferit în 2019, Joseph Baena a mărturisit că și-ar dori să joace în filme și să participle la competiții de culturism. Dintre toți copiii lui Arnold, Joseph îi seamănă fizic cel mai mult. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

Tânărul s-a născut în octombrie 1997, după ce Arnold Schwarzenegger și-a înșelat soția cu menajera. Aventura l-a costat pe actor căsnicia de 25 de ani cu jurnalista Maria Shriver. Cea din urmă i-a dăruit actorului patru copii: Katherine (30 de ani), Christina (29 de ani), Patrick (27 de ani) și Christopher (23 de ani).

Vezi mai multe fotografii cu fiul lui Arnold Schwarzenegger în galleria foto de mai jos

În timp ce Maria era însărcinată cu cel de-al patrulea copil al cuplului, amanta lui Arnold îl purta și ea în pântece pe Joseph. În 2011, soția actorului a anunțat că divorțează și așa a ieșit la iveală unul dintre cele mai bine păzite secrete de la Hollywood. În același an, Arnold a recunoscut că este tatăl lui Joseph. Divorțul dintre cei doi s-a pronunțat șase ani mai târziu.

Arnold este mândru de fiul său, Joseph

Chiar dacă actorul a declarat că regretă aventura cu menajera, este bucuros că are un fiu care îi calcă pe urme. Cei doi sunt extrem de apropiați, iar Arnold are doar cuvinte de laudă la adresa fiului său, pe care îl numește “un atlet grozav și un student model”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

Cu ocazia aniversărilor, Joseph și Arnold postează fotografii împreună și mesaje emoționante. “Ești și vei rămâne mereu numărul 1”, a scris Joseph pe Instagram în iulie, când tatăl său a împlinit 73 de ani. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Joseph Baena

Vezi și VIDEO: 

 

 

 

  • Joseph Baena seamănă izbitor cu Arnold Schwarzenegger în tinerețe! Cum arată fiul de 23 de ani al actorului

related posts

Modifică setările cookies