Julia Roberts are alte origini decât cele știute. Ce a aflat după ce a investigat arborele genealogic al familiei


Pe Julia Roberts n-ar trebui să o cheme Roberts. Actrița de 55 de ani a aflat, cu stupoare, că a trăit în minciună toată viața ei, după ce a investigat arborele genealogic al familiei sale.


Julia Roberts a făcut descoperirea vieții ei investigând trecutul îndepărtat al familiei sale. Actrița de 55 de ani a aflat că numele ei de familie este greșit, fiindcă are cu totul alte origini.

În acte, actrița americană a moștenit numele de familie al soțului stră-străbunicii sale, Willis Roberts. Însă, datorită unor informații din arhiva ADN a familiei sale, și-a dat seama că totul este o minciună.

Stră-străbunica sa, Rhoda Suttle Robert, ar fi avut o aventură cu un bărbat însurat, pe nume Henry MacDonald Mitchell Jr, după moartea soțului ei, Willis Roberts. Conform documentelor scoase din arhivă, Mitchell este strămoșul actriței, deci ar trebui să poarte numele lui.

Săpând în arhivele statului Georgia, am descoperit că undeva în anii 1850, Rhoda s-a căsătorit cu un bărbat pe nume Willis Roberts. Julia poartă numele de familie al lui Willis. Dar Willis a murit în 1864, cu mai bine de un deceniu înainte ca Rhoda să-l nască pe străbunicul Juliei, John, ceea ce a dus la o concluzie inevitabilă”, a dezvăluit Dr. Henry Louis Gates Jr, care a ajutat-o pe actriță să ia urma familiei sale.

Citește și: Fotografia rară postată de Julia Roberts alături de soțul ei. Cine e partenerul actriței

Willis Roberts nu putea fi stră-străbunicul tău. Era mort”, i-a spus acesta Juliei.

Actrița s-a declarat șocată de descoperirea făcută. „Deci, eu nu sunt o Roberts?”, a întrebat ea, iar profesorul a confirmat: „Ești Julia Mitchell”. Clipul a fost postat pe YouTube și surprinde momentul în care actrița află care sunt, de fapt, originile ei.

Citește și: Julia Roberts, tot frumușică și la 29 de ani de la lansarea filmului Pretty Woman

Într-adevăr, sunt uluită. Este fascinant”, a mai exclamat actrița. „Însă, pe de altă parte, știi, o parte din mine încă simte nevoia să se împace cu ideea că familia mea este familia mea și prefer numele Roberts”, a spus, emoționată, Julia.

Fotografii: Ancestry YouTube

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies