„Jur pe viața mea că mă topesc”. Ce melodie din repertoriul său ar asculta Florin Salam pe repeat?


Florin Salam, unul dintre cei mai populari cântăreți de manele din România, a participat recent la o emisiune TV, în care a dezvăluit mai multe detalii interesante din viața sa de artist, dar și dea privată. 

Tag-uri:

Florin Salam se poate mândri cu o comunitate impresionantă de fani în întreaga lume. Aceștia îl numes „Împăratul manelelor” sau „Regele”. În interviul acordat unei prezentatoare TV din România, cântărețul a vorbit despre melodiile din repertoriul său, care-l emoționează cel mai tare și pe care le-ar asculta de mai multe ori: 

„Am anumite momente când îmi ascult propriile melodii. La un șpriț cu prietenii, când ne aducem aminte de vița noastră, fiecare cu necazurile lui. Punem niște melodii care au legătură cu destinul ăsta al nostru. Câteoadată ți se pune pe o melodie care ne răcorește pe toți. De regulă, eu nu mă ascult pe mine. Mai sunt și alți soliști care îmi plac. În primul rând, au mesaje frumoase, care sunt luate tot de la mine, de ani de zile, și mă regăsesc în ele. Eu uit că alea sunt ale mele. Am melodii pe care le ascult de 20 de ori, de 30 de ori...la un șpriț, care sunt cu versuri despre copii, de fată. Uite, îmi iubesc toți copiii, da când vine vorba să cânte despre fată și mă gândesc la Mariuța asta...Nu știu, jur pe viața mea că mă topesc. Și beat, și trez, înnebunesc. Îmi apare în cap și îmi vine să plâng încontinuu la ea”.  

Florin Salam are 5 copii, 2 din căsnicia cu Fanica (Dani și Betty) și 3 din mariajul cu Roxana Dobre (Maria, Rania și Simon Ştefan)

Sursă foto: Facebook/ Florin Salam, captura video YouTube, Instagram/ florinsalam_official
 
Vezi și: 
 
 
  • „Jur pe viața mea că mă topesc”. Ce melodie din repertoriul său ar asculta Florin Salam pe repeat?
Modifică setările cookies