Justin Bieber, cu bijuterii dentare de 25.000 de dolari în pozele de nuntă. Cum arată mireasa


Hailey și Justin Bieber și-au înnoit jurămintele luni seară în Carolina de Sud și au vrut o petrecere la care presa să nu aibă nici un fel de acces.


Puținele fotografii pe care paparazzii le-au putut face cu soții Bieber sunt realizate cu o zi înainte de marele eveniment. Atunci, Hailey și Justin au petrecut în compania familiei.

Însă, din dragoste pentru meserie, un fotograf mai curajos a trecut prin toate caznele pentru câteva instantanee cu mireasa, îmbrăcată în rochie albă.

Justin Bieber, accesoriu dentar de 25.000 de dolari

Primele fotografii oficiale de la nuntă au fost publicate chiar de soții Bieber pe conturile lor de Instagram. Printre ele, Justin a strecurat una în care își arată noua bijuterie dentară din aur, acoperită cu un strat decorativ de culoarea lavandei, bătut în diamante.

FOTO: Justin Bieber Instagram

Vezi mai multe poze în GALAERIA FOTO de mai jos!

Cei care realizează astfel de accesorii dentare spun că piesa valorează 25.000 de dolari.

În imaginea postată pe Instagram se poate vedea și inelul de logodnă al soției lui, Hailey, estimat la 500.000 de dolari.

Hailey și Justin Bieber s-au căsătorit în septembrie 2018 la New York, într-un cadru restrâns. Acum, cei doi au avut ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă, în compania a 154 de apropiați.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Justin Bieber, rudă cu Ryan Gosling?

related posts

Modifică setările cookies