Justin Bieber face declarații despre hărțuirea sexuală de care a fost acuzat în urmă cu 6 ani. Ce a dezvăluit cântărețul


Justin Bieber neagă acuzațiile unei femei cum că el a hărțuit-o sexual în 2014, postând pe Twitter chitanțe prin care demonstrează că a fost cu Selena Gomez în acea seară, într-o locație diferită față de cea pe care a menționat-o cea care l-a acuzat.


“Abuzul sexual este ceva ce tratez cu seriozitate. Am vrut sa răspund imediat, dar, din respect pentru foarte multe persoane care se confruntă cu astfel de probleme zilnic, voiam să fiu sigur că am dovezile pregătite înainte de declarație”, a declarat vedeta.

Răspunsul lui Bieber vine după ce o femeie cunoscută ca și Danielle a declarat în niște tweet-uri, care au fost ulterior șterse, că a fost hărțuită sexual de cântăreț în data de 9 martie 2014, când ea avea 21 de ani și el avea 20.

Ea spune că s-au întâlnit după concertul surpriză al lui Bieber din Austin, Texas, după care acesta le-a invitat pe ea și pe prietenele ei la hotelul Four Seasons. Apoi ar fi dus-o într-o cameră separată și ar fi asaltat-o.

Nu au fost depuse acuzații oficiale, iar presa nu a reușit să dea de Danielle pentru a primi lămuriri. Momentan, nu există nicio dovadă în afară de tweet-urilor ei. 

Citește și: Câți copii vrea Justin Bieber. „Hailey decide, e trupul ei”

Într-un lanț de tweet-uri în care se apără, Bieber declară: “Nu există niciun adevăr în spatele acestei povești.” Bieber declară că iubita lui la acea vreme, Selena Gomez, a fost cu el în tot acel timp, inclusiv după concert. A inclus și un articol în care se menționează prezența Selenei în public în noaptea aceea.

De asemenea, artistul neagă că a stat la hotelul Four Seasons, arătând chitanțe de la Airbnb pentru noaptea de 9 martie și Westin Hotel, în noaptea de 10.

Răspunsurile fanilor sunt pozitive, iar majoritatea consideră că el spune adevărul. De cealaltă parte sunt fanii Selenei care își doresc ca el să nu mai târască numele acesteia în acest scandal, mai ales că cei doi nu mai formează un cuplu de mult timp. 

Sursă foto: Shutterstock / Twitter Justin Bieber

Vezi și: Scandalul vloggerilor continua - Trending Review cu Daragiu - Episodul 34

FULLSCREEN
Justin Bieber face declarații despre hărțuirea sexuală de care a fost acuzat în urmă cu 6 ani. Ce a dezvăluit cântărețul
  • /

related posts

Modifică setările cookies