Justin Bieber, prima apariție după ce a dezvăluit că suferă de boala Lyme


Justin Bieber și-a surprins de curând fanii cu cea mai recentă dezvăluire a sa: cântărețul a mărturisit pe Instagram că suferă de boala Lyme. În plus, a fost diagnosticat cu mononucleoză.


În ultimul an, Justin Bieber și-a îngrijorat fanii cu aparițiile sale: adesea părea obosit, cu privirea pierdută, cu cearcăne și cu fața plină de coșuri. Mulți credeau că acestea sunt efectele drogurilor, însă artistul avea probleme grave de sănătate. Netratata la timp, boala Lyme are efecte devastatoare asupra organismului.

În cele din urma, medicii au descoperit cre era cauza “transformării” sale:  boala Lyme. În prezent, Justin Bieber este pe tratament și arată din ce în ce mai bine.

În cele mai recente imagini surprinse de paparazzi, acesta pare într-o forma fizica buna și se vede că a scapăt de acneea de pe fata. 

“Oamenii tot spuneau că Justin Bieber arată că naiba, că e pe amfetamină, însă nu și-au dat seama că am fost disgnosticat recent cu boala Lyme. Și nu doar atât, dar am suferit și de mononucleoză cronică – lucruri care mi-au afectat pielea, funcțiile creierului, energia și sănătatea în general. (…) Au fost doi ani grei, dar cu tratamentul potrivit sper să înving aceasta boală incurabilă și să revin mai puternic că niciodată”, a scris Justin Bieber pe Instagram.

Cântărețul trăiește totuși o dezamăgire zilele acestea: cea mai recentă piesă a lui, Yummy, nu a reușit să ajungă pe locul 1 în celebrul clasament Billboard Hot 100.

 

FULLSCREEN
Justin Bieber, prima apariție după ce a dezvăluit că suferă de boala Lyme
  • /

related posts