Justin Bieber, surprins de paparazzi în lenjerie intimă pe stradă, cu noaptea-n cap


Justin Bieber se trezește devreme și o ia la pas pe străzile din Los Angeles, după cum reiese din cea mai recentă ședință foto al cărui protagonist este.


Artistul canadian este mare fan al unui celebru brand de lenjerie intimă pentru bărbați. Atât de mare încât a pozat în chiloți cu prilejul lansării unui nou model, în toamna anului trecut, împreună cu soția lui. Acum, Bieber a fost surprins alergând pe străzile din Los Angeles îmbrăcat doar în lenjerie intimă, la primele ore ale dimineții, însă cei care l-au fotografiat au fost paparazzi.

Jurnaliștii de peste Ocean au găsit explicația: Justin Bieber nu și-a pierdut mințile, ci a filmat un nou clip muzical pentru una dintre piesele sale. Într-o dispoziție bună, starul canadian a râs necontenit, a alergat de colo-colo și a glumit cu echipa de filmare. În tot acest timp, Justin Bieber și-a dezvăluit toate tatuajele de pe corp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber fans (@justin.bieber.page_) on

Pe platoul de filmare a fost și soția lui, Hailey Bieber, care l-a așteptat într-o rulotă încălzită.

Justin Bieber a pozat într-o nouă campanie pentru brandul Calvin Klein la începutul acestui an, consfințind astfel parteneriatul de lungă durată cu producătorul de lenjerie intimă. Artistul a devenit unul dintre ambasadorii brandului, alături de Maluma, Marky Mark, A$AP Rocky, Kendall Jenner, Kate Moss, Shawn Mendes și mulți alții.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 24: Cea mai bună glumă despre Anda Adam

FULLSCREEN
Justin Bieber, surprins de paparazzi în lenjerie intimă pe stradă, cu noaptea-n cap
  • /

related posts

Modifică setările cookies