Justin Timberlake și Jessica Biel își vând conacul din centrul Hollywoodului. Cum arată casa și pentru ce sumă exorbitantă este disponibilă 


Justin Timberlake și Jessica Biel sunt căsătoriți din anul 2012, iar împreună au strâns o avere considerabilă. Așadar, nu este de mirare că sunt proprietarii a mai multor case luxoase. Recent, cuplul a decis să renunțe la una dintre acestea, iar suma pe care speră să o obțină de pe urma ei nu este deloc una de neglijat.


Justin Timberlake și soția sa, actrița Jessica Biel, au scos la vânzare conacul luxos pe care îl dețin la Hollywood. Casa îmbină stilul modern cu cel rustic și oferă toate facilitățile la care visează și cel mai exigent dintre clienți: cinema propriu, sală de gimnastică, o baie spectaculoasă, dar și patru șeminee care asigură un plus de căldură. 

Mai mult decât atât, nu doar interiorul casei este unul impresionant, ci și împrejurimile acesteia. În afara proprietăţii, se află terenurile împădurite. Acestea includ un gazon expansiv, precum şi un teren de tenis luminat, o grădină de legume, împreună cu o piscină cu o lungime de 26 de metri.

Desigur, paza proprietății este asigurată 24 de ore din 24, iar cel care se va muta aici va avea vecini celebri, între care se numără Kim Kardashian. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Squid Games pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies