Kaia Gerber s-a cuplat cu un actor celebru, la nici două luni de la despărțirea de Jacob Elordi


La nici două luni de despărțirea de Jacob Elordi, fiica lui Cindy Crawford iubește din nou. Potrivit presei de peste Ocean, Kaia Gerber s-a cuplat cu Austin Butler, actor care s-a iubit și cu Vanessa Hudgens și Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp. 


Cei doi tineri au fost fotografiați la sfârșitul lunii decembrie, când ieșeau împreună de la un curs de yoga, în Los Angeles. “Sunt împreună de puțin timp. Kaia crede că Austin este un scump. Se distrează de minune împreună și încep să se cunoască mai bine”, a declarat o sursă apropiată cuplului, potrivit Page Six

Părinții modelului, Cindy Crawford și Rande Gerber, susțin relația și vor să o vadă fericită pe fiica lor, potrivit sursei menționate mai sus. 

Kaia (20 de ani) a moștenit frumusețea mamei sale, fostul topmodel Cindy Crawford, și și-a făcut deja un nume în lumea modei. Fotomodelul s-a despărțit la sfârșitul lunii noiembrie de actorul australian Jacob Elordi. Cei doi au fost împreună un an, iar în septembrie 2021 și-au făcut debutul pe covorul roșu, la un eveniment organizat în weekend la Academy Museum of Motion Pictures, din Los Angeles.  

Austin Butler (30 de ani) are rolul principal în  Elvis, film biografic despre Elvis Presley, care va fi lansat în vara acestui an. Actorul a avut o relație de aproape 10 ani cu actrița Vanessa Hudgens. El s-a iubit câteva luni și cu Lily Rose Depp, fiica lui Johnny Depp. 

Fotografii: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies