Kaitlynn Carter despre Miley Cyrus: „Nu credeam că pot iubi o femeie așa cum am iubit-o pe ea”


Kaitlynn Carter, fosta iubită de-o vară a lui Miley Cyrus, a vorbit în premieră despre relația amoroasă cu celebra artistă.


Într-un articol publicat în revista Elle, bloggerița Kaitlynn Carter (31 de ani) dezvăluie cum s-a scris povestea de iubire dintre ea și Miley Cyrus. Blonda, care a susținut-o pe Miley imediat după divorț, spune că nu credea că putea să iubească o femeie așa cum a iubit-o pe cântăreață.

„În iulie am plecat în vacanță cu o prietenă; următorul lucru pe care îl știu este că m-am îndrăgostit de ea”, își începe confesiunea Kaitlynn Carter.

Femeia a dezăluit că apropieraea de Miley Cyrus i-a dat ocazia să descopere că poate avea sentimente profunde și față de o femeie, deși până atunci se întâlnea doar cu bărbați.  

„Când aveam 22 de ani, m-am îndrăgostit de un bărbat genial, dar mult mai în vârstă. Era sclipitor, interesant și cel mai amuzant om pe care l-am cunoscut”, a spus Carter, dezvăluind că prietenii și familia ei nu au înțeles deloc această relație.

Citește și: Noul iubit al lui Miley Cyrus, mare crai la Hollywood: cu ce supervedete a fost cuplat

La 25 de ani, Kaitlynn s-a măritat cu Brody Jenner, fratele celebrelor Kylie Jenner și Kendall Jenner. Cei doi au divorțat în acest an, cu puțin timp înainte ca Miley Cyrus să se despartă de Liam Hemsworth. În acest context au decis cele două să plece în vacanța din Italia împreună.

„La scurt timp după aceea, în tmp ce eu și prietena mea ne-am petrecut luna august călătorind prin Europa încercând să lăsăm în urmă despărțirile noastre, prima și singura idilă cu o femeie s-a născut (…) Chiar dacă relația cu prietena mea a fost adesea nimită de presă o aventură de vară sau o relație cu partener de același sex, a fost mai mult decât atât. A fost o călătorie profundă de auto-cunoaștere. Pentru prima dată m-am ascultat pe mine însămi, am uitat de reguli și am trăit”, a mai spus Kaitlynn Carter.

Miley Cyrus a pus capăt relației cu Kaitlynn Carter și s-a afișat cu artistul australian Cody Simpson. Cei doi formează un cuplu în acest momnet, însă gurile rele spun că relația nu va dura din cauza lui Miley, care nu e statornică.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Miley Cyrus a anunțat despărțirea de Liam Hemsworth

FULLSCREEN
Kaitlynn Carter despre Miley Cyrus: „Nu credeam că pot iubi o femeie așa cum am iubit-o pe ea”
  • /

related posts

Modifică setările cookies