Kamara a lansat cea mai emoţionantă piesă pentru fiul său: "Trup şi suflet voi lupta, dau la schimb şi viaţa mea, în picioare să poţi sta"


Piesa poartă numele băieţelului lui Kamara, "Leon" şi stârneşte lacrimi prin versurile extrem de sensibile şi curajoase.

Tag-uri: #Kamara #Leon #piesa

Fiul cântărețului suferă de o formă de paralizie cerebrală. Născut cu două luni înainte de termen, Leon a avut probleme din prima zi de viață. Azi, deși are 5 ani, se folosește doar de un braț, poartă scutece, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă.

Dacă în trecut, în primii doi ani de viaţa ai copilului, nu au ştiut decât foarte puţini despre drama artistului, acum Kamara discută deschis despre povestea lui. 

Versurile cântecului "Leon" vorbesc despre durerea părintelui dispus la orice pentru copil, dar şi despe puterea băieţelului care face şi el eforturi să fie bine şi acceptă orice formă de tratament.

„Trup și suflet voi lupta/Dau la schimb și viața mea/ în picioare să poți sta/Și să mergi pe calea ta”, acestea sunt o parte din cuvintele care emoţionează în piesa Leon.

Fost fermier, Kamara a mărturisit că a intrat la show-ul Ferma pentru ca băiețelul său să poată fi operat. Chiar dacă artistul nu a câştigat, micuțul urmează acum să meargă la tratament în străinătate, în Turcia, iar tatăl său îşi pune mari speranţe în capacitatea medicilor de a-l ajuta.

Aflaţi povestea emoţionantă a lui Kamara pe PRO TV PLUS, într-un material marca La Măruţă:

FOTO: FACEBOOK

related posts