Kamara și-a adus fiul la televizor. Cum se simte Leon după 5 luni petrecute în spital


Kamara și zâmbește din nou, după ce fiul lui, Leon, a înregistrat progrese considerabile după 5 intervenții medicale în Turcia.


Kamara și Leon au venit împreună la Vorbește lumea pentru a le arăta tuturor că optimismul învinge orice boală. Fiul lui Kamara, în vârstă de 5 ani, a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică (paralizie cerebrală) și a făcut până acum 5 transplanturi de celule stem pentru tratarea afecțiunii.

Acum se pregătesc pentru o nouă intervenție, care a fost amânată din cauza unei răceli. 

„Urmează să mergem din nou în Turcia, pentru a 6-a intervenție. Undeva spre sfârșitul lunii vom merge. Suntem uimiți de progresele lui, nu-i mai tace gura, descoperă piese în fiecare zi”, a spus Kamara despre fiul lui, care a cântat și a spus poezii în platoul Vorbește lumea

Kamara, care și-a pus cariera muzicală pe pauză în cele 5 luni în care Leon a stat în spital, a lansat de curând trei piese noi. Prima, Ești tot ce mi-am dorit, este o colaborare cu trupa Artizan din Bacău. A doua, Viața mă doare, este o creație inspirată din trecutul său, iar a treia, Luna, împreună cu Andrei Ștefănescu.

FULLSCREEN
Kamara și-a adus fiul la televizor. Cum se simte Leon după 5 luni petrecute în spital
  • /

related posts