Kanye West, în pragul unei căderi nervoase: e în război cu toată lumea și a fost părăsit și de iubită


Kanye West pare că are o cădere nervoasă și postează o mulțime de lucruri de neînțeles pe rețelele de socializare, adesea acuzații și jigniri la adresa fostei sale soții, Kim Kardashian, și a actualului ei iubit, comediantul Pete Davidson. 

Tag-uri: #Kanye West

A acuzat-o pe Kim că i-a rapid fiica, pe North, deși acum a fost văzut cu ea la slujba de duminică și la Super Bowl. Rapperul, care a fost în tribune alături de doi dintre copiii săi, a fost huiduit de spectatori după “delirul” său de pe rețelele de socializare.

Kanye mai e supărat și că North postează clipuri pe TikTok, deși el nu este de acord, și tot pe Kim a găsit-o vinovată și pentru lucrul ăsta. Pe Pete Davidson îl jignește și îl amenință în continuu. Însă comportamentul lui ciudat nu se limitează doar la cei doi. 

Rapperul, care suferă de tulburare bipolară, tocmai a fost părăsit de iubita lui, Julia Fox, care se pare că a ajuns și ea la capătul răbdării. Cireașa de pe tort? Kanye, în ciuda conflictului cu Kim,  a scris pe Instagram că și-ar dori ca fosta lui soție să fie alături de el și să își refacă familia.

Însă Kanye pare că are și o… “rezervă”. Săptămână trecută, acesta a fost văzut petrecând în compania unei brunete care seamănă izbitor cu Kim Kardashian. O cheamă Chaney Jones și este influencer. Chaney pare că este mare fan al fostei soții a lui Kanye, pentru că adesea îi copiază look-urile. 

related posts

Modifică setările cookies