Kanye West și Kim Kardashian vor să îi depășească pe William și Kate. Sursă: „Vor o dinastie"


Kim Kardashian și Kanye vor să aibă șase copii, scrie Radar Online.


Kardashian și soțul ei, rapperul Kanye West, așteaptă în acest moment cel de-a patrulea copil, un băiețel, și - potrivit apropiaților lor, citați de Radar Online - mai plănuiesc să aibă încă doi.
 
„Kanye și Kim spun mereu că vor o dinastie. Cred despre ei înșiși că sunt regalități, îi auzi adesea cum se compară singuri cu William și Kate. Ei cred că împreună formează familia regală a Americii. De aici ideea de a lăsa în urmă cât mai mulți urmași.“, a declarat o sursă pentru Radar Online.
 

În fotografie: Kanye și Kim alături de cei trei copii ai lor: North, Saint și micuța Chicago
 
Kim și Kanye au recurs la o mamă surogat pentru cel de-al treilea copil (Chicago, o fetiță) și pentru al patrulea (un băiețel care se va naște în luna mai a acestui an), prin urmare ar fi de așteptat să folosească tot o mamă surogat și pentru următorii doi. 
 
Kanye nu se află la prima declarație de acest tip. Rapperul a făcut în ultima vreme tot felul de declarații care au intrigat jurnaliștii. De exemplu, într-un interviu pe care l-a acordat după lansarea albumului "Ye", care a avut loc în 1 iunie (anul trecut), rapperul a spus că suferă de ceea ce el a numit "o maladie mintală". 
 

"Nu am fost diagnosticat cu boală asta decât în urmă cu un an, când aveam 39 de ani", a spus rapperul atunci, refuzând, totuși, să spună despre ce tulburare psihică e vorba. 

Cu toate acestea, nu e foarte greu de ghicit despre ce e vorba. Coperta noului album are un indiciu în acest sens. Mai precis, pe fotografia de pe coperta albumului apare și o frază scrisă de mâna: "Urăsc să fiu bipolar, e minunat!"

De asemenea, în piesă "Yikes" Kanye cânta: "That's my bipolar shit, nigga, what? / That's my superpower, nigga, ain't no disability / I'm a superhero / I'm a superhero". 
 

Albumul, considerat a fi unul foarte dark, are și multe piese în care Kanye cânta despre sinucidere. 

Surse din anturajul vedetei au declarat atunci că soția acestuia, Kim Kardashian, e foarte îngrijorată că rapperul ar putea să urmeze calea altor vedete precum Chester Bennington sau Avicii și s-ar putea sinucide, mai ales că rapperul a suferit în trecut și de episoade de depresie severă. Prietenii rapperului spun că acest lucru se poate vedea și cu ochiul liber în foarte multe dintre clipurile lui Kanye, care au un ton foarte noir, atât la nivel de versuri, cât și la nivel de visual-uri. 
 
Anunțul lui Kanye a venit la scurt timp după ce rapperul a fost criticat vehement după ce a declarat într-un interviu televizat că sclavia este ,,o simplă alegere”.

,,Ok, auzim despre sclavie cam de 400 de ani. Patru sute de ani? Asta sună că și cum a fost o alegere…”, a spus West.

West și-a nuanțat ulterior declarația, spunând că a făcut, de fapt, o paralelă cu viziunea artistică pe care se presupune că ar trebui să o aibă un artist afro-american. 

,,Așa cum Holocaustul este asociat cu evreii, sclavia este, de obicei, asociată cu persoanele afro-americane.”, a conchis el. 

Kanye West a devenit cunoscut în anul 2000 și e câștigător a 21 de premii Grammy. "Graduation", cel de-al treilea album al sau, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. 
FULLSCREEN
Kanye West și Kim Kardashian vor să îi depășească pe William și Kate
  • /


related posts