Kanye West și soția lui, luați în balon de fani după ultima apariție pe stradă. Ce au spus de Bianca Censori


Kanye West și Bianca Censori au avut o nouă apariție intens comentată în mediul online. Admiratorii lor nu înțeleg nimic din comportamentul celor doi, după o nouă ieșire bizară. Cum s-au afișat pe stradă.


Admiratorii lui Kanye West sunt convinși că moda nu mai e ce a fost, însă asta nu e deloc un semn bun. Artistul rap și soția lui sunt din nou ținta criticilor celor care îi urmăresc online, pentru modul în care se îmbracă.

Ei au fost fotografiați de paparazzi pe o stradă din Los Angeles purtând ținute cum nu se poate mai bizare: ea, mulată din cap până în picioare, dar cu fața acoperită cu un șal; el – cu un tricou dotat cu protecții pentru umeri (în genul celor purtate de jucătorii de fotbal american) și fără încălțări în picioare.

Admiratorii celor doi, care pot fi foarte bine și hateri, i-au taxat dur:

O soție uluitoare care își înfășoară capul într-o pereche de chiloți vechi, da, foarte stilat”, a comentat un internaut, conform Daily Mail.

Poți fi foarte inteligent și foarte talentat muzical, dar să fii totuși cam nebun! Vorbesc în general. Doar zic ... Ce i-a făcut femeii?”, se întreabă alt internaut. Sursa foto: Profimediaimages.ro

 

Nu e prima apriție controversată a celor doi. Kanye West și soția lui au stârnit comentarii acide și la jumătatea luni mai, la o ieșire în oraș. Bianca Censori a fost taxată de fani pentru o ședință foto indecentă, realizată pentru promovarea unei linii vestimentare a brandului Yeezy.

Excentricul cuplu este în atenția presei de peste Ocean după divorțul scandalos al rapperului de Kim Kardashian. Deși Kanye nu a confirmat niciodată că s-a căsătorit legal cu tânăra de 28 de ani, Bianca Censori s-a dat de gol când un bărbat a încercat să o agațe la mall.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Kanye West și soția lui, luați în balon de fani după ultima apariție pe stradă. Ce au spus de Bianca Censori

related posts

Modifică setările cookies