Kate Beckinsale, în latex și corset sexy la 47 de ani. Cum au reacționat fanii actriței


Kate Beckinsale pare să fi găsit elixirul tinereții! Actrița care va împlini 48 de ani în iulie arată fenomenal și nimeni nu i-ar putea ghici vârsta adevărată.


Starul din Pearl Harbour are o siluetă trasă ca prin inel. Picioare interminabile, brațe tonifiate și abdomen de viespe... Kate ar putea oricând renunța la actorie în favoarea modellingului. 

Actrița și-a surprins fanii de pe Instagram când a postat o fotografie în care apare îmbrăcată cu o ținută super sexy. Kate poartă o fustă mini de latex, un corset din tul negru și o pereche de cizme peste genunchi. 

“Arăți uimitor!”, “Ești prea frumoasă”, “Ești atât de sexy!”, “Fermecătoare”, “Ești o zeiță”, “Canada te iubește”, sunt câteva dintre mesajele postate de admiratori. Kate Beckinsale are peste 4,7 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. În prezent, actrița se află în Canada, unde filmează pentru serialul “Guily Party”.

Kate Beckinsale a fost căsătorită timp de 15 ani cu regizorul Len Wiseman. Cei doi au divorțat în 2019. Actrița are o fiică de 22 de ani din relația cu Michael Sheen. După divorț, Kate s-a cuplat cu un tinerel, însă relația nu a rezistat decât câteva luni. Între cei doi exista o diferență de 24 de ani. 

Kate Beckinsale arată incredibil la 47 de ani, dar pentru asta trage din greu la sală și nu face excese când vine vorba de mâncare. “Mă trezesc, mănânc ceva și mă duc direct la sală”, declara Kate pentru Women’s Health. Actrița are antrenor personal, merge de șase ori pe săptămâna la sala de forță, iar acasă face yoga. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Miliția modei by Costi Diță - „Doamna Beyonce are flăcări pe piept”

 

  • Kate Beckinsale, în latex și corset sexy la 47 de ani. Cum au reacționat fanii actriței
Modifică setările cookies