Kate Middleton a dezvăluit talentul special al Prințesei Charlotte


Micuța prințesă seamănă cu mama ei.


De curând, Ducele și Ducesa de Cambridge au vizitat spitalul Evelina London Children, pentru a sta de vorbă cu micuții pacienți și a se implica în unele activități artistice alături de aceștia.

Citește și: Cum întâmpină Prințesa Charlotte oaspeții de la Palatul Kensington

În timpul ce confecționau decorațiuni, Prințul William și Kate i-au ajutat pe copii să facă niște brățări din mărgele, un lucru la care prințesa Charlotte se pricepe foarte bine, după spusele lui Kate: ”Charlotte adoră să facă brățări din mărgele. Este foarte talentată”.

William, pe de altă parte, s-a amuzat pe seama lipsei sale de talent artistic. În timp ce decupa o literă, pentru un semn de bun venit, prințul a spus: „Fiul meu știe că sunt inutil la treaba asta. Catherine este cea talentată dintre noi”.

Se pare că sărbătoarea Crăciunului este o perioadă foarte fericită în familia Cambridge, în special pentru George și Charlotte, care sunt la vârsta la care înțeleg pe deplin magia. La începutul lunii, Kate a dezvăluit că cei doi copii mai mari au învățat colinde de Crăciun și chiar au avut propriul lor brad pe care să-l împodobească, în casa bunicilor Carole și Michael Middleton.

De asemenea, George și Charlotte și-au scris deja scrisorile pentru Moș Crăciun. În noiembrie 2017, Prințul William a arătat presei un bilet scris de mână de fiul său cel mare, prințul George, destinat Moșului. În scrisoare, George a menționat: ”Dragă Moș Crăciun, anul acesta am fost obraznic/cuminte”. 

William a adăugat, amuzat: ”A cerut multe lucruri, așa că măcar unul va primi. Este un băiețel foarte, foarte cuminte”.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Kate Middleton a dezvăluit talentul special al Prințesei Charlotte
  • /

related posts

Modifică setările cookies