Kate Middleton arată impecabil în ținute pe care le purta în urmă cu 10 ani. Cum a apărut la un eveniment


Kate Middleton a bifat o apariție perfectă la festivitatea Earthshot Prize Awards, acolo unde a demonstrat că rochiile pe care le purta în urmă cu 10 ani îi vin la fel de bine și în prezent. 


Kate Middleton, într-o rochie de 5000 de euro, pe care a purtat-o și în 2011

 

Foto: 2021

După 3 nașteri, Ducesa de Cambridge are aceeași siluetă impecabilă ca în urmă cu 10 ani. Aceasta a purtat la cel mai recent eveniment public o rochie Alexander McQueen, cu care făcea furori pe covorul roșu în 2011, la Premiile Bafta.

 

Foto: 2011

Și acum arată la fel de bine pe ea. De data asta a schimbat încălțările,  cureaua și coafura. În rest Ducesa este neschimbată.

Garderoba lui Kate Middleton, de la cercei de 9 lei la rochii de mii de euro

Kate Middleton impresionează adesea cu stilul său vestimentar și demonstrează că nu trebuie să porți hainele de mii de euro ale marilor designeri ca să arăți impecabil. 

Nu că i-ar lipsi din garderobă asemenea piese spectaculoase. Ducesa de Cambridge este însă și fan al brandurilor de masă și adesea și-a făcut apariția la evenimente importante în ținute de la Zara, Asos sau H&M.

De cele mai multe ori, Kate Middleton combină piesele vestimentare accesibile cu cele foarte scumpe. Deși uneori este accesorizată cu bijuterii în valoare de sute, chiar milioane de euro, Ducesa a purtat chiar și cercei de 1.5 lire sterline. Adică 9 lei. 

Vezi AICI unele dintre cele mai accesibile ținute purtate de Ducesa de Cambridge.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

related posts

Modifică setările cookies